Facebook

Stejarul Barnova acum si pe facebook .

Sprijină-ţi echipa să ajute comunitatea!

Fii fair-play, trăieşte fotbalul! Pentru că eşti suporter al Stejarului Barnova!

Stejarul Bârnova - Săgeata Popricani

foto: Săgeata Popricani
Duminică, 14 octombrie, ora 11:00

      Etapa aceasta ajunge la Bârnova un nou adversar puternic, Săgeata Popricani, echipă care ocupă în acest moment poziţia secundă în clasament, la doar 3 puncte distanţă de liderului Helios Tomeşti.
   Stejarul Bârnova vine după înfrângerea suferită pe terenul celor din Ţibăneşti, în timp ce adversarii noştri au o serie de 3 victorii consecutive în care au marcat de 11 ori şi au primit doar 3 goluri. O victorie a băieţilor noştri ne-ar da motive să sperăm la o clasare în prima jumătate a clasamentului, la finalul turului, având în vedere că şi etapa următoare vom evolua tot pe teren propriu, în compania celor de la Prutul Prisăcani. Pentru cei din Popricani însă pare a fi o partidă decisivă, un rezultat negativ la Bârnova îndepărtându-i de locul 1, cel care asigură promovarea în Liga a 4-a. 
        Vă aşteptăm la "Stadionul Comunal", în ziua în care creştinii o sărbătoresc pe Sfânta Cuvioasă Parascheva, pe toţi cei care doresc să vadă un spectacol de calitate, desfăşurat să sperăm în spiritul fair-play-ului!
sursa foto: sageatapopricani.blogspot.com