Facebook

Stejarul Barnova acum si pe facebook .

Sprijină-ţi echipa să ajute comunitatea!

Fii fair-play, trăieşte fotbalul! Pentru că eşti suporter al Stejarului Barnova!

Ioan Bucu vine duminică la Bârnova

foto: Ioan Bucu
Cel mai mare portar pe care l-a avut fotbalul ieşean, Ioan Bucu, va fi prezent duminică la Bârnova în calitate de observator din partea AJF Iaşi.

       Obişnuit cu loturile naţionale ale
României încă de la primul nivel (juniori, tineret, studenţesc, olimpic), Ioan Bucu a fost convocat la echipa reprezentativă de seniori când avea numai 21 de ani, unde a concurat cu rapidistul Rică Răducanu. Pe plan intern, din toamna anului 1976, a evoluat la Politehnica Iaşi, grupare pentru care avea să apere nu mai puţin de 9 ani, până în 1985, când s-a transferat la echipa de suflet Dinamo Bucureşti, sub culorile căreia a jucat până în 1987, câştigând un an mai devreme Cupa României. La Dinamo, Ioan Bucu a fost coleg de echipă printre alţii  cu Mircea Lucescu, Ioan Andone, Mircea Rednic, Ionuţ Lupescu, Florin Prunea, Bogdan Stelea sau Florin Răducioiu. În tot acest timp, a disputat 170 de meciuri în primul eşalon. După ce şi-a agăţat mănuşile în cui, a îmbrăţişat manageriatul, fiind preşedintele clubului Politehnica Iaşi şi director al Direcţiei pentru Tineret şi Sport Iaşi.
              Duminică, la Bârnova, va avea sub supraveghere şi brigada de arbitri, formată din centralul Ochişanu Cristinel şi asistenţii Scutaru Valeriu şi Florea Alexandru Adrian.