Facebook

Stejarul Barnova acum si pe facebook .

Sprijină-ţi echipa să ajute comunitatea!

Fii fair-play, trăieşte fotbalul! Pentru că eşti suporter al Stejarului Barnova!

Norma de 4 goluri

Stejarul Barnova - Sageata Popricani  4-2
        Se pare ca a devenit o obisnuinta ca fiecare echipa ce vine la Barnova sa incaseze 4 goluri. Acest lucru s-a intamplat in ultimile 3 etape sustinute pe teren propriu, in compania celor de la Helios Tomesti, Unirea Tibana si Sageata Popricani, doar intr-unul din cele 3 jocuri, victoria fiind scapata printre degete, mai exact in partida cu Tibana, cand oaspetii au egalat la ultima faza a jocului. Revenind la partida cu Popricani, doar 12 minute le-a trebuit "stejarilor" sa deschida scorul, Rusu Petru speculand o respingere in fata a portarului oaspete. Avantajul a fost dublat de Mititelu Gabriel, la mijlocul reprizei, in urma unei lovituri de cap bine plasate. La scorul de 2-0 pentru barnoveni, Sageata a iesit la joc, reusind pana la pauza sa reduca din diferenta si sa mentina suspansul in privinta castigatoarei partidei. Suspans care pana la urma avea sa fie rispit in repriza secunda, de doua goluri ale aceluiasi Mititelu Gabriel, ultimul dintre ele in urma unei frumoase actiuni pe partea dreapta a lui Mititelu Ionut, care l-a servit ideal pe autorul hattrick-ului, cel din urma introducand mingea in poarta cu o noua lovitura de cap bine plasata. Oaspetii au avut o rabufnire de orgoliu pe finalul partidei si au mai marcat odata, stabilind si scorul final al partidei, 4-2 pentru baietii nostri.
    Un alt aspect de semnalat la aceasta partida este faptul ca oaspetii au parasit terenul de joc la scorul de 3-1 pentru echipa noastra, invocand jocul dur al barnovenilor si unele greseli de arbitraj, in cele din urma revenind asupra deciziei si evitand astfel alte sanctiuni din partea AJF Iasi.

Stejarul Bârnova: Chisalita Bogdan (Dumitrascu Catalin) - Acatrinei Andrei, Mihu Pintilie Florin, Rotaru Bogdan, Dianu Daniel - Mititelu Ionut, Ungureanu Radu, Dita Ionut, Andriescu Alexandru - Mititelu Gabriel, Rusu Petru (Acatrinei Ionut). Antrenor: Careja Anton.
Au arbitrat: Ochişanu Cristinel la centru, ajutat de asistenţii Scutaru Valeriu şi Florea Alexandru Adrian. 
Observator din partea AJF Iasi: Ioan Bucu.