Facebook

Stejarul Barnova acum si pe facebook .

Sprijină-ţi echipa să ajute comunitatea!

Fii fair-play, trăieşte fotbalul! Pentru că eşti suporter al Stejarului Barnova!

Tot mai sus

foto: Stadion Valea Lupului
Com-Val Valea Lupului - Stejarul Barnova  
        
          Duminica, 28 octombrie, cu incepere de la ora 11:00 formatia noastra va disputa ultima partida a turului de campionat la Valea Lupului impotriva formatiei locale Com-Val, ocupanta locului 9 in clasament, la 3 puncte in spatele "stejarilor" care se situeaza pe pozitia a 5-a. Un lucru foarte interesant de remarcat este ca ambele grupari au dupa 10 partide disputate golaveraj identic: 25 goluri marcate si tot atatea primite. Asadar se intalnesc doua echipe ofensive, acest lucru garantand ca partida va fi una cu goluri multe si deschisa oricarui rezultat. 
        Valea Lupului este o comuna cu aproape 4000 de locuitori, fiind una din singurele comune ce nu au in componenta alte sate, echipa locala disputandu-si meciurile pe stadionul (foto) care este situat in imediata vecinatate a fabricii Antibiotice.
        Arbitrul partidei va fi Aelenei Iosif Ciprian, care a mai condus la centru jocul din prima etapa disputat de echipa noastra contra celor de la Vointa Voinesti. El va fi ajutat la cele doua tuse de asistentii Romila Razvan si Netca Radu, observator din partea AJF Iasi fiind delegat Stirbu Gheorghe.  
          Sa mai notam si faptul ca un eventual succes al baietilor nostri ne-ar putea propulsa pe locul 4, insa si o infrangere ne poate arunca tocmai pe pozitia a 9-a.
          Mult succes Stejarului si sa speram ca la finalul turului ne vom situa pe un loc cat mai apropiat de podium!
sursa foto: asmagna.info