Facebook

Stejarul Barnova acum si pe facebook .

Sprijină-ţi echipa să ajute comunitatea!

Fii fair-play, trăieşte fotbalul! Pentru că eşti suporter al Stejarului Barnova!

3 puncte la ultimul joc pe teren propriu

Stejarul Barnova - Prutul Prisacani 2-0

      Partida de duminica, parea ca va incepe cu intarziere datorita vizibilitatii foarte reduse cauzata de ceata. In cele din urma centralul Ivan Mihai a fluierat startul la ora programata in bune conditii de joc. 
       Dupa primul sfert de ora din meci, se putea observa ca Stejarul avea in fata un adversar bine organizat, care a venit la Barnova sa obtina toate cele 3 puncte puse in joc. 
Deschiderea de scor s-a produs in minutul 29, Mititelu Gabriel reluand in poarta cu capul o centrare venita de pe partea stanga de la Dianu Daniel. Acesta a fost unicul gol al primei reprize, care a confirmat ca in teren sunt doua echipe preocupate doar de a juca fotbal. In partea secunda, jocul a alternat cu ocazii bune de a marca si la o poarta si la cealalta, insa nici barnovenii nu au reusit desprinderea, nici oaspetii nu au egalat, datorita apararii noastre bine organizate si a portarului Dumitrascu Catalin care a avut o evolutie sigura si a intervenit decisiv la o faza de unu la unu cu atacantul celor de la Prutul. Minutul 84 avea sa aduca desprinderea decisiva pentru formatia noastra in castigatoare a acestei confruntari, cand Cozma Alexandru a reusit sa inscrie la capatul unei frumoase actiuni individuale incheiata cu un sut plasat la coltul lung.
        Victorie meritata si muncita a baietilor nostri la ultimul meci pe teren propriu din acest tur, care cu acest rezultat au reusit sa urce pe locul 5 in clasament, cea mai buna clasare de pana acum, la egalitate de puncte cu ocupanta pozitiei a 4-a, Unirea Scanteia.



Stejarul Barnova: Dumitrascu Catalin - Acatrinei Andrei, Mihu Pintilie Florin, Rotaru Bogdan, Dianu Daniel - Mititelu Ionut (Mititelu Radu), Dita Ionut, Ungureanu Radu, Cozma Alexandru - Mititelu Gabriel, Haras Andrei (Rusu Petronel). 
Antrenor: Careja Anton
Arbitru:  Ivan Mihai
Asistenti: Gabora Alin Alexandru şi Giurgica Iulia
Observator: Grierosu Virgil

            Duminica, 28 octombrie, Stejarul Barnova se va deplasa la Valea Lupului, unde va intalni echipa locala Com-Val, intr-o partida contand pentru etapa a 11-a, ultima a turului de campionat.