Facebook

Stejarul Barnova acum si pe facebook .

Sprijină-ţi echipa să ajute comunitatea!

Fii fair-play, trăieşte fotbalul! Pentru că eşti suporter al Stejarului Barnova!

4-4 ca la teatru

Bârnovenii au remizat după un gol primit în minutul 93!
         Cel mai nebun meci al rundei s-a desfăşurat la Bârnova, unde Stejarul a primit vizita Unirii Ţibana. Oaspeţii au fost cei care au deschis scorul, însă echipa noastră a reuşit să întoarcă rezultatul până la pauză, prin Mititelu Gabriel cu o lovitură de cap bine plasată în urma unui corner executat de Dianu Daniel şi prin Rusu Petru care a insistat la o minge care părea a fi pierdută. Repriza secundă a început în nota de dominare a "galben-verzilor", dar cei care au marcat au fost adversarii noştri, care în minutul 68 conduceau cu 3-2, după două reuşite ale căpitanului lor, Diaconu Răzvan. Au urmat momente foarte bune de joc ale băieţilor noştri concretizate prin golul lui Ungureanu Radu din minutul 79 al partidei. La scorul de 3-3 jocul a curs într-un singur sens, spre poarta Unirii, bârnovenii trecând pe lângă gol în minutele 82 şi 85 când Rotaru Bogdan a fost la un pas de a marca, prima oară după o acţiune individuală mingea trecând milimetric pe lângă poartă, pentru ca apoi, bara porţii să-i salveze pe cei de la Ţibana. În minutul 87 a venit şi mult aştepatul gol, Donose Claudiu marcând în urma unei lovituri de cap, care l-a prins pe picior greşit pe portarul advers. Acesta nu avea să fie scorul final, la ultima fază a partidei, oaspeţii reuşind egalarea printr-un şut de la 8 metri, la o aglomeraţie în careul nostru, stricând astfel sărbătoarea şi asccensiunea bârnovenilor care ar fi urcat pe poziţia a patra a clasamentului în cazul unei victorii. 
            Punctul obţinut în urma acestui rezultat de egalitate, menţine Stejarul Bârnova pe poziţia a 7-a, la doar un punct de locul 4 ocupat în acest moment de Prutul Prisăcani al cărei vizită o vom primi în etapa cu numărul 10.
Stejarul Bârnova: Dumitraşcu Cătălin - Acatrinei Andrei (Donose Claudiu), Mihu Pintilie Florin (Dăscălescu Ionuţ), Diţă Ionuţ, Dianu Daniel - Cozma Alexandru, Vieru Bogdan, Ungureanu Radu, Mititelu Gabriel - Rotaru Bogdan, Rusu Petru (Haras Andrei). 
Antrenor: Careja Anton


Arbitru: Florea Alexandru Adrian 
Asistenţi: Tănasă Ştefan şi Andronic Alexandra 
Observator din partea AJF Iaşi: Maxim Victor.



               Etapa viitoare, dumincă 7 octombrie, Stejarul Bârnova se va deplasa la Ţibăneşti, unde va întâlni pe Fulgerul, formaţie ce se situează pe locul 8.