Facebook

Stejarul Barnova acum si pe facebook .

Sprijină-ţi echipa să ajute comunitatea!

Fii fair-play, trăieşte fotbalul! Pentru că eşti suporter al Stejarului Barnova!

Stejarului Bârnova aproape de un nou parteneriat de sponsorizare

         În aceste zile se poartă discuţii pentru ca S.C. ETNIS S.R.L. să devină unul din sponsorii formaţiei noastre, după ce în săptămânile precedente au venit alături de echipă firme precum DAS, BODYLINE sau RSTYLE.
         Înfiinţată în 1991, având ca obiect de activitate proiectarea în domeniul maşinilor unelte, ETNIS, a realizat maşini industriale care au obţinut Brevete de Invenţie aparţinând proiectantului acestora, Ing. PREDA IGNAT. Ulterior brevetele au fost medaliate la Târgul Internaţional de Inventică de la GENEVA - ELVEŢIA.
Urmare a reducerii investiţiilor din industrie din anul 1992, firma s-a reorientat pe activitatea de reabilitarea a sistemului energetic, respectiv a instalaţiilor termice pentru locuinţe şi instituţii publice, executând lucrări de mare complexitate în acest domeniu.Firma ETNIS este momentan autorizată şi în executarea instalaţiilor de gaz şi gaz lichefiat (GPL), desfăşurând o activitate susţinută în acest domeniu. 
         Firma ETNIS acoperă prin complexitatea activitaţilor pe care le desfaşoară întregul proces de realizare a unei instalaţii de încălzire: proiectarea acesteia, obţinerea avizelor necesare funcţionării unei astfel de instalaţii, livrarea şi montajul echipamentelor, realizarea instalaţiei de gaz, service post-garanţie.