Facebook

Stejarul Barnova acum si pe facebook .

Sprijină-ţi echipa să ajute comunitatea!

Fii fair-play, trăieşte fotbalul! Pentru că eşti suporter al Stejarului Barnova!

Stejarul spulberă liderul



Stejarul Bârnova - Helios Tomeşti 4-0
                      În cea de-a cincea etapă a campionatului, la Bârnova a poposit liderul seriei Helios Tomeşti, care avea 4 victorii din tot atâtea partide şi un golaveraj excelent, 12 goluri marcate şi doar 3 primite. Băieţii noştri s-au mobilizat exemplar şi au făcut un joc extraordinar înscriind de 3 ori în prima jumătate de oră a partidei prin Baciu Constantin (două goluri) şi Rusu Petru. Scorul pauzei a fost de 3-0 deşi au mai fost şi alte situaţii clare de a marca în poarta oaspeţilor noştri. În partea secundă, lucrurile s-au echlibrat, însă tot bârnovenii au fost cei care au punctat spre finalul meciului, prin Rusu Petru, care astfel şi-a trecut în cont dubla. Aşadar la capătul celor 90 de minute, scorul a fost 4-0, "galben-verzii" reuşind performanţa de a marca în poarta liderului mai multe goluri decât au făcut-o toate celelalte formaţii la un loc în primele 4 etape. De remarcat şi faptul că spectacolul nu a fost doar pe teren ci şi în tribune, galeria bârnoveană fiind la înălţimea jucătorilor, pe care i-au încurajat pe toată durata partidei.
         Stejarul Bârnova: Chisăliţă Bogdan (Dumitraşcu Cătălin) - Acatrinei Andrei, Rotaru Bogdan, Diţă Ionuţ, Dianu Daniel - Mititelu Ionuţ (Mititelu Radu), Vieru Bogdan, Ungureanu Radu, Cozma Alexandru - Rusu Petru, Baciu Constantin (Mihu Florin). Antrenor: Careja Anton
         Partida a fost arbitartă de Tanasă Andrei la centru, ajutat de asistenţii Costaş Cătălin şi Ciufecu Ioachim Aristide, observator din partea AJF Iaşi fiind Rotărăscu Ştefan.